e-cursus ONTSPANNEN GELUKKIG LEVEN


Online cursus:
Ontspannen GELUKKIG LEVEN
Ben jij gelukkig met je leven?

Weet jij wat jou echt gelukkig maakt?

Pas je dat ook toe?

Wil je zelf meer grip op je geluksgevoel?


Leer nu hoe je je gelukkiger kunt voelen![maxbutton id="2"]
of inloggen.Ga ook voor een ontspannen gelukkig leven!

Wil jij ook:

Meer veerkracht.

Meer plezier in het leven.

Meer genieten van het moment.

Meer optimisme.

Meer ontspanning.

Meer energie.

Ontdek nu hoe je dit zelf kunt realiseren!

Volg de e-cursus: Ontspannen gelukkig leven.

[maxbutton id="2"]

Ook alles leren over geluk?


De eCursus bestaat uit 11 lessen met oefeningen, filmpjes, mp3's en theorie. Je wordt meegenomen in de wereld van compassie, dankbaarheid, optimisme, coping, zingeving en nog veel meer. Allemaal aspecten waarmee je zelf je geluksgevoel beïnvloeden kunt .

Met de eCursus: ontspannen GELUKKIG LEVEN leer je gemakkelijk in jouw tempo en in je eigen omgeving wat je zelf kunt doen om je gelukkiger te voelen. Wordt net zo gelukkig als vele anderen die je voorgingen.

Wat kun je verwachten?


Als cursist van Innerlijke Focus Academie heb je toegang tot het online cursusplatform. Iedere les bestaat uit een stukje theorie en praktische oefeningen. Je studiemateriaal bestaat uit filmpjes, geleide meditaties in mp3-vorm, schrijf- of doe-opdrachten en theorie. Iedere les wordt afgesloten met een korte test, zodat je zelf kunt toetsen of je bepaalde onderdelen van de les misschien nog een keer wilt doornemen. Je studeert vanuit huis vanachter je eigen computer, of onderweg via je tablet of mobiel. Je bepaalt geheel zelf het tempo van je studie.

De bedoeling van de opdrachten is inzicht te creëren in jezelf, je gedrag en reacties. Wanneer je alle lessen doorlopen hebt en de oefeningen regelmatig blijft doen, zul je merken dat je je vaker en langer gelukkiger voelt.

Je krijgt meer grip en controle over hoe je je voelt. Ook zul je meer gaan genieten van kleine dingen.

Je leert je ontspannen en zult meer innerlijke rust ervaren.

Hoe word je nu gelukkig?


Uit onderzoek blijkt dat je voor 40 tot 50% zelf invloed hebt op je geluksgevoel. Deze e-cursus is gebaseerd op deze wetenschappelijke inzichten. We nemen je stap voor stap mee aan de hand van theorie, filmpjes, geleide meditaties en andere oefeningen.

Gelukkige mensen zijn optimistisch. Ze nemen zelf de verantwoordelijkheid voor hun eigen geluk: ze beseffen dat niemand anders hen gelukkig kan maken. Ze leven in het hier en nu en maken zich vrijwel geen zorgen om de toekomst. Ze luisteren naar hun gevoel en genieten van het moment. Ze voelen zich tevreden met het leven en zichzelf. Ze geloven in zichzelf en voelen zich goed wat er ook gebeurt.

Klinkt goed toch? Ook jij kunt dat ervaren – het is niet moeilijk. Het enige verschil tussen jou en deze mensen is inzicht. Wat je nodig hebt zijn eenvoudige en bewezen technieken die je direct goed doen voelen. Het werkt voor iedereen. Met deze praktische cursus hoef je je geluk vanaf nu nooit meer uit te stellen of buiten jezelf te leggen.


Gun jezelf ook een gelukkig leven!

Schrijf je in voor onze e-cursus: ontspannen GELUKKIG LEVEN.


Direct aan de slag!

Krijg direct toegang tot de e-cursus, vergroot je geluksgevoel, voel je optimistischer en maak jezelf gelukkig.

Normale prijs: € 59,00

Nu voor slechts:

€ 39,00

[maxbutton id="2"]


"Ook jij hebt invloed op je eigen geluk. Met deze online cursus kun je het ook echt gaan ervaren"


Wat zeggen anderen over deze cursus?

We hebben al vele enthousiaste reacties gehad op de e-cursus. Hieronder vind je er enkele:

Dankjewel!

Vaak maak ik me druk om allerlei dingen die nog komen moeten: de bekende beren op de weg. Door deze cursus kan ik het veel beter loslaten en meer genieten van het nu en wat komen gaat! Dankjewel Carla dat maakt mij tot een veel blijer mens!
Sara

Geweldige cursus

Door de vele tips in de e-cursus voor een ontspannen en gelukkig leven geniet ik veel meer van de kleine dagelijkse dingen. Een geweldige cursus waar ik nog steeds veel aan heb.
Selma

'Hapklare' hoofdstukken

Heerlijk rustige, geen schreeuwerige site. Fijn opgedeeld in 'hapklare' hoofdstukken. Met veel praktische tips en oefeningen, die me echt verder geholpen hebben. Erg handig dat je de cursus helemaal in je eigen tempo kan doorlopen.
Leo

Een aanrader!

De e-cursus ‘Ontspannen gelukkig leven’ heb ik met veel plezier gevolgd. Het heeft mij geleerd dat je geluk voor een groot deel zelf kunt beïnvloeden. De cursus geeft naast wetenschappelijk gebaseerde artikelen een groot aantal praktische oefeningen die je helpen om het geleerde direct te oefenen in jouw eigen omgeving. De video’s en gesproken meditaties maken de cursus interactief. Door de test aan het eind van iedere les kun je nagaan of je hetgeen je hebt gelezen, ook echt hebt opgeslagen. Twijfel je over de vragen, dan kun je de les nog eens volgen op specifieke onderwerpen nog eens nalezen. Een aanrader!
Marie Louise


Inhoud e-cursus Ontspannen gelukkig leven


Overzicht lessen:

LES 1. VERGROOT JE INVLOED OP GELUK
Je hebt zelf invloed op je eigen geluk, hoe mooi is dat?


LES 2. CULTIVEER OPTIMISME
Een optimistische levenshouding draagt bij aan je geluksgevoel.


LES 3. BEOEFEN DANKBAARHEID
Aandacht schenken aan de dingen waar je dankbaar voor bent, maakt je gelukkiger.


LES 4. VRIENDELIJKHEID EN COMPASSIE
Vriendelijk en hulpvaardig zijn, is niet alleen fijn voor de ontvanger, maar ook voor de gever.


LES 5. KOESTER SOCIALE RELATIES
Investeer in je sociale relaties. Sociale steun geeft je energie.


LES 6. ONTWIKKEL COPINGSTRATIGIEËN
Leer makkelijker omgaan met de uitdagingen en tegenslagen die op je pad komen.


LES 7. LEEF IN HET NU
Door in het moment te leven, geniet je meer van je huidige ervaring.


LES 8. FLOW ERVARINGEN CREËREN
Wanneer je in flow bent, ga je helemaal op in waar je mee bezig bent. Flow draagt bij aan geluk.


LES 9. ZINGEVING
Zodra je dingen doet die echt bij jou passen, zul je merken dat je daar voldoening uit haalt.


LES 10. BEWEGEN
Bij voldoende lichaamsbeweging voel je je fitter en gelukkiger.


LES 11. ONTSPANNEN
Wanneer je je ontspant, maakt je lichaam het gelukshormoon endorfine aan.

Persoonlijke garantie

Wij zijn er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat we 30 dagen lang een volledige garantie geven. Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug. We willen alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Veel gestelde vragen


Hoe lang duurt de eCursus?
De e-cursus heeft een minimumlengte van ongeveer 10 weken. Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Jij bepaalt zelf het tempo.

Voor wie is deze eCursus geschikt?
Voor iedereen die meer geluk in zijn leven wil ervaren. Deze e-cursus is bedoeld voor mensen die goed functioneren. Ben je op dit moment depressief? Zoek dan hulp via de huisarts.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt met iDeal, PayPal of MisterCash/Bancontact betalen. De betaling wordt verwerkt door PayPro. Al deze partijen werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig!

Is er support op de e-cursus?
Innerlijke Focus geeft een volledige support op dit product. Als er iets in de betaling, afhandeling of gebruik van de e-cursus niet duidelijk is, dan helpen we je daarmee. Vanwege de lage kosten en vele honderden cursisten is het niet mogelijk je bij elke les persoonlijk te begeleiden.


Ja, ik wil ook gelukkig worden!

Krijg direct toegang tot de e-cursus, vergroot je geluksgevoel, voel je optimistischer en maak jezelf stap voor stap gelukkig.

Normale prijs: € 59,00

Nu voor slechts:

€ 39,00

[maxbutton id="2"]